DŮLEŽITÉ UDÁLOSTI Z MĚSÍCŮ MINULÝCH

30.01.2012 21:34

Tato webová prezentace by měla navazovat na moje dříve používané stránky www.jolana.xf.cz  a na firemní stránky mojí veterinární praxe www.sanovet.cz . Ráda bych, aby zde všichni návštěvníci nalezli informace jednak z oblasti chovatelské stanice Victoria brunensis,jednak z oblasti záchranářského výcviku, kterému se věnujeme. Přeji všem, aby se Vám na našich stránkách líbilo. Jolana Kaplanová

A ještě pár nejdůležitějších událostí z měsíců minulých:

-říjen 2010: zúčastnily jsme se MISTROVSTVÍ hovawart klubu v kategorii záchranářské dle IRO-TA, kterou posuzoval pan rozhodčí Pavel Šabacký a tentokrát se Barčetka opravdu snažila a tak se nám podařilo vybojovat 1.MÍSTO s celkovým počtem bodů 280! Chovatelskou stanici Mílas Moravia reprezentoval na této akci také Barčetin bráška Bentley a v kategorii ZM obsadil krásné 3. místo!

Dnes jsme obdrželi dopis z Belgie, že dne 17.3.2010 byl Byl Barchettě přiznán titul Interchampion !!

 

 

LEDEN 2010-Barchettce byl přidělen titul SLOVENSKÝ ŠAMPION !!

 


TENTOKRÁT JSME VYRAZILY NA JEDNU PRO NÁS ZCELA NOVOU DISCIPLÍNU- A TO DOGTREKING-ZVLÁDLY JSME 46 KM!

Jedna fotka ze speciální výstavy-Knížecí rybník 2009

 

 

V dubnu 2009 jsme  s Barčetkou dve  Velké Bíteši složily zkoušku FPr3 !!!

Mistrovství hovawart klubu 2009 -Velká Bíteš

Tuto sobotu jsme se s Barčetkou zúčastnili Mistrovství hovawart klubu, nastoupili jsme v záchranářské kategorii. Byť jak při speciální práci, tak v poslušnosti máme ještě hodně co zlepšovat, musím říct, že Barčeta se snažila (a to navzdory těsně před startem rozřízlé tlapce). Nejenže splnila limity zkoušky RH-FLA, ale domů jsme si odvezly i diplom za 2. místo, veliký pohár a hlavně dobrý pocit!! :-)

 

Dne 5.3. 2009 se dožívají krásných jedenácti let potomci od Gájinky!! Tedy vrh A Victoria Brunensis! Všem jim moc moc gratuluji a přeji jim i jejich páničkům ještě spoustu společných dní plných radostí a zdraví!!